نوشته شده توسط : brezzers

هنرپیشه های افغان می گویند با اجرای نمایش کمدی اشتباهات در لندن، می خواهند به جهانیان بگویند هنوز زندگی در افغانستان جریان دارد

در یک میهمانخانه خارجی در یکی از خیابانهای آرام کابل، دو هنرپیشه افغان برای اولین بار متن یکی از نمایش های شکسپیر را می خوانند.

یکی از آنها نبی تنها معروف به بلبل، هنرپیشه معروف تلویزیون است و دومی هم دختر ۲۱ ساله ای است که اسم شکسپیر را یک روز قبل از این تمرین از طریق جستجو در مرورگر گوگل دیده است.

اینها برای اجرای نمایش "کمدی اشتباهات"٬ اثری از شکسپیر٬ به زبان فارسی آماده می شوند٬ نمایشی که قرار است نه در افغانستان بلکه کیلومترها آن طرف‌تر در بزرگترین فیستیوال هنری در لندن اجرا کنند.

قبل از آمدن به لندن٬ این هنرپیشه‌ها قرار است تمرین های نهایی برای آمادگی در این نمایش را در هند انجام دهند.

کارگردان کانادایی٬ کورن جابر٬ هم فرسنگها راه را پیموده و به افغانستان آمده تا مسئولیت کارگردانی نمایشنامه‌ "کمدی اشتباهات"‌ را به عهده بگیرد.

اجرا در سالن رویایی

در ماه آوریل، این هنرپیشه‌ها٬ افغانستان بار سفر خواهند بست تا "کمدی اشتباهات" را در سالن تاریخی تئاتر شکسپیر در لندن اجرا کنند.

این نمایش بخشی از فیستیوال فرهنگی المپیاد در لندن است که در آن به علاوه هنرپیشه‌های افغان٬ هنرپیشه‌های کشورهای دیگر از بنگلادیش گرفته تا سودان و هند٬ نمایشنامه‌های شکسپیر را به ۳۷ زبان اجرا خواهند کرد.

خانواده گمشده

کورن جابر می‌گوید که نمایشنامه "کمدی اشتباهات" با وضعیت کنونی افغانستان سازگار است

اما چرا کمدی اشتباهات برای هنرپیشه های افغانستان انتخاب شده است؟

کورن جابر، که مسئولیت کارگردانی نمایشنامه توسط هنرپیشه‌های افغان را به عهده دارد، می‌گوید که نمایشنامه "کمدی اشتباهات" با وضعیت کنونی افغانستان سازگار است.

در اصل این نمایشنامه به داستان خانواده‌ای اشاره می‌کند که در جستجوی اعضای گمشده‌ خود هستند.

در نسخه فارسی این نمایش اما داستان از فرودگاه کابل آغاز می‌شود و پدری را بازگو می‌کند که در جستجوی پسران گمشده‌اش برآمده است، فرزندانی که نه در قایق فرسوده‌ای که در اثر شکسپیر بیان شده٬ بلکه در یک طوفان ناپدید شده‌اند.

به عقیده خانم جابر، این همان طوفانی است که ۳۰ سال است دامن مردم افغانستان را گرفته و هزاران نفر را به کام خود برده است و صدها هزار تن دیگر، در جستجوی عزیزان گمشده‌شان هستند.

خانم جابر می‌گوید: "در واقع جستجوی یک پدر برای پیدا کردن فرزندانش نمایانگر واقعیت افغانستان است. این یک واقعیت است که مردم افغانستان بعد از ۳۰ سال جنگ برای پیدا کردن خویشاوندان گمشده‌شان می‌آیند"

خانم جابر همچنین معتقد است که دوره روشنگری در انگلستان با دوره معاصر در افغانستان خیلی نزدیک است و تمام آثار شکسپیر برای افغانستان معنای ویژه‌ای دارد.

این نخستین اجرای نمایشنامه‌های شکسپیر نیست که این کارگردان در افغانستان اجرا می‌کند، او در سال ۲۰۰۵ نیز اثر دیگری از شکسپیر را در باغی در کابل اجرا کرد.

در آن زمان٬‌ این نمایش "پروژه‌ای انقلابی" نام گرفت، چون در آن نمایش زنها و مردها با هم دست می‌دادند و زنها در صحنه‌هایی بدون روسری ظاهر شدند. حتی هنرپیشه‌ای نقش یک زن "فاحشه" را بازی کرد.

اما خانم جابر خودش این موضوع را که به عنوان یک زن انقلابی به افغانستان آمده، رد می‌کند: "من این نمایشها را برای آزادی زنان کارگردانی نمی‌کنم. کاری که می‌کنم این است که داستان را هنرمندانه نمایش دهم"

تهدید به مرگ

یکی از چالشهای عمده این پروژه پیدا کردن هنرپیشه‌های زن است. به دلیل مشکلات امنیتی، آگهی‌های این نمایش برای عموم اعلام نشده است.

خیلی از کسانی که برای تمرین آمده‌اند، می‌گویند به خاطر انتخاب حرفه هنرپیشگی، تهدید و تحقیر شده‌اند.

افغانستان یک کشور سنتی است. یکی از این هنرپیشه‌ها، که نمی‌خواهد اسمش گرفته شود، می‌گوید: "خیلی از مردم در این کشور بی سواد هستند و معنای تئاتر را نمی‌دانند. من خودم در خیابان توهین و تحقیر می‌شوم و گاهی حتی مردم مرا بی‌دین و فاحشه صدا می‌ زنند. آنها می‌گویند که من به عنوان یک زن باید در خانه بنشینم"

با همه هنرپیشه‌هایی که صحبت کردم، داستانشان تقریبا یکسان است. یکی به خاطر شوق و علاقه‌اش هنرپیشه شده و دیگری به خاطر مشکلات اقتصادی و کشیدن بار دوش زندگی، اما کمتر کسی را در میان آنها می توان یافت که تئاتر را به صورت حرفه‌ای آموخته باشد.

تئاتر افغانستان، که زمانی رونق خوبی داشته، حالا به مکان متروکی بدل شده که گاه گاهی فقط بچه ها برای دیدن نمایشی به آنجا می روند

عابده یکی از این هنرپیشه‌ها است. او در یکی از مدارس کابل معلم است. وقتی دید حقوقش برای خانواده هفت نفره‌اش کافی نیست، تغییر شغل داد.

او گفت: "دخترم خیلی مریض بود. از شوهرم خواستم که دخترم را نزد پزشک ببرد. شوهرم گفت، خاک به سرش، هر وقت بزرگ شد و شوهر کرد، شوهرش تداوی خواهد کرد. اگر قرار است بمیرد، بگذار بمیرد."

همان روز بود که عابده برای نجات دخترش به یک تلویزیون خصوصی در افغانستان رفت و دیری نگذشت که شروع کرد به کار کردن در یکی از سریالهای افغانی.

او افزود: "شخصیت من در سریال از شخصیت اصلی من خیلی متفاوت است. کسی که مرا در تلویزیون می‌بیند، شاید فکر کند که زندگی خیلی مجللی دارم. اما پولی که دریافت می‌کنم همه خرج هزینه مدرسه بچه‌هایم می‌شوند".

پاریس کوچک

افغانستان همیشه اینگونه نبوده، تئاتر ملی افغانستان که زمانی به قول مسئولان، سومین تئاتر بزرگ در آسیا بود و نمایشهایی از هنرپیشه‌های معروف دنیا در آن اجرا می‌شد. حالا رونق آن روزگار را ندارد.

میر ویس صدیقی، مسئول مدرسه موسیقی بنیاد آغاخان در کابل، آن دوره را به یاد دارد: "شکسپیر نام جدیدی در افغانستان نیست. وقتی کوچک بودم، به تئاتر ملی افغانستان می‌رفتم. آنجا نمایشنامه های شکسپیر را می‌دیدیم، مثل پاریس کوچک بود. مردم ساعت دو صبح تئاتر را ترک می‌گفتند، کلا دنیایی دیگر بود."

تئاتر ملی در جریان جنگهای داخلی ویران شد و هنوز ویرانه‌ای بیش نیست. پس از آن در دوره طالبان اجرای هر گونه نمایش ممنوع بود.

تغییر چهره افغانستان

شاپور صداقت، رئیس تئاتر ملی افغانستان، اما خیلی از پروژه‌های خارجی خوشبین نیست.

او می گوید: "وقتی کارگردانهای افغان یک نمایش را کارگردانی می‌کنند، آنها حساسیت‌های موجود در افغانستان را در نظر می‌گیرند. کارگردانهای خارجی باید با کسانی کار کنند که در مورد فرهنگ و سنت های کشور معلومات دارند. در غیر آن، خطر دور ساختن مردم از تئاتر و هنر وجود دارد."

اما کورن جابر، کارگردان نمایش کمدی اشباهات شکسپیر، به دنبال یک هدف است: اجرای نمایش در لندن و آلمان بعد از تمرین این گروه در هند.

وضعیت امنیتی در افغانستان به گونه‌ای است که شاید این نمایش هیچگاه در این کشور اجرا نشود. برای هنرپیشه‌ها هم تغییر چهره افغانستان در خارج از کشور مهمتر است از اجرای نمایش در خود افغانستان.

همیشه اسم افغانستان با مواد مخدر، جنگ و تروریسم گره خورده است.

نبی تنها، هنرپیشه‌‌ای که معروف به "بلبل" افغانستان است گفت: "دلیل اینکه چرا من دوست دارم در این نمایش نقش بازی کنم این است که می خواهم به جهانیان نشان بدهم اگرچه سالهای زیادی در افغانستان جنگ بوده، اما هنوز زندگی جریان دارد."



:: برچسب‌ها: رنگ , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 522
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس كردستان شامگاه دوشنبه در آیینی كه به همین منظور برگزار شد، با محكوم كردن هتك حرمت نظامیان آمریكایی به ساحت مقدس قرآن كریم گفت: یكی از مهمترین نعمت های الهی به بشریت دین كامل و جامع اسلام است.

حجت الاسلام و المسلمین 'محسن حیدریان' افزود: حاكمیت دینی و شكل گیری نظام مبتنی بر آموزه های اسلامی همواره تضمین كننده تعالی و عزت مسلمانان است و در این راستا دشمنان اسلام كوشیده اند تا از تحقق این مهم جلوگیری نمایند.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: مجلس یكی از نهادهای حساس و تاثیرگذار در نظام مقدس اسلامی است و در نظام تك پارلمانی ایران اسلامی از جایگاه والایی در بحث قانون گرایی و نظارت بر اجرای قوانین دركشور برخوردار است.

حجت الاسلام حیدریان از استقلال همه جانبه كشور در عرصه های مختلف و حاكمیت ارزش های والای اسلامی به عنوان دو عامل غیرقابل قبول برای دشمنان نظام اسلامی نام برد كه همواره مورد هجوم گسترده تبلیغاتی آنان است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس كردستان با تاكید بر هوشیاری و بصیرت روزافزون مردم در عرصه های مختلف گفت: نباید كاستی ها و مشكلات را به پای دین و حاكمیت دینی گذاشت و عملكرد ضعیف برخی مدیران را پای حاكمیت دینی نوشت.

533



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , کالیفرنیا , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

روزنامه‌های امروز صبح تهران به صورتی هماهنگ گزارش‌هایی درباره انتخابات مجلس و رفراندوم سوریه را در صفحه اول خود نقل کرده‌اند و از آن جا که قبل از برگزاری مراسم جایزه اسکار صفحاتشان بسته شده بود، خبری از تعلق این جایزه به اصغر فرهادی و فیلم تحسین‌شده‌اش "جدائی نادر از سیمین" ندارند.

مبارکه اصغر

ابراهیم رها در ستون طنز خود نامه‌ای نوشته است به اصغر فرهادی کارگردان. در این نامه آمده است: "خوبی اصغر؟ مبارکه اصغر! راستش من در حالی دارم این نامه را می‌نویسم که هنوز مراسم اسکار برگزار نشده و تو وقتی این نامه را می‌خوانی که تکلیف اسکار معلوم شده است. این را گفتم که بدانی. واقعیت اینکه وقتی تو گلدن‌گلوب و سزار و... را بردی، می‌خواستم بگویم یکی این اصغر را از برق بکشد. جایزه‌ای، بلورینی، چیزی نمانده که او به آغوش نکشیده باشد! اما گفتم بگذار صبر کنیم تا اسکار. شونصد تا روایت هست که چرا اسم این جایزه شده اسکار، اما این چند ساعت باقیمانده برای من و همه مردم، آن جایزه فقط بوی اصغر می‌دهد، البته یعنی منظورم این است که برای ما تو مهمی تا با فیلمت که شکل خود ما است، آن مجسمه بدترکیب را بگیری تا ما هم حال کنیم از این موفقیت."

او اضافه کرده است: "اصغرجان بی‌خود شکمت را صابون نزن. این اسکار مال تو نیست. خیلی بی‌مزه‌ای اگر آن را به مردم، به آدمیزادهایی شبیه آنها که در فیلم‌هایت هستند تقدیم نکنی، شیرم را حلالت نمی‌کنم! [جو من را گرفت] هی اصغر، هی اصغر، امشب ما برایت دعا می‌کنیم تا اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان را به تو بدهند. اسکار فیلمنامه را عمرا نمی‌دهند. خبر داده‌ام! برایت دعا می‌کنیم، من به همراه همه آدم‌های توی فیلم‌هایت که پول ندارند اما شرف دارند،‌ و این یک جمله، خلاصه تمام مردم ما است. مثل همان خانمی که توی فیلمت بود و پیمان معادی نامرد هلش داد! و او به سه تا چک پنج‌میلیونی، خدایش را نفروخت. او هم تو را دعا می‌کند و تو فردا صبح اسکار را می‌بری، بیخود می‌کنی که نبری! علاف تو که نیستیم!"

خبری که تکذیب شد

صفحه اول کیهان و خیر نفتکشی که تائید نشد

"ایران نفت نداد، نفتکش‌های اروپایی خالی برگشتند" عنوان بزرگ صفحه اول کیهان است که یک نفتکش [خالی] را هم در دریا نشان داده و نوشته است که نفتکش یونانی خالی برگشت.

به نوشته این روزنامه، پس از اقدام قاطعانه جمهوری اسلامی ایران در قطع صدور نفت به فرانسه و بریتانیا که به افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت و انرژی در اروپا و آمریکا منجر شد، روز گذشته ایران از تحویل محموله ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت به یونان نیز خودداری کرد و نفتکش‌ها دست خالی برگشتند.

اما روزنامه تهران امروز به نقل از مدیرعامل پایانه‌های نفتی چنین کاری را تکذیب کرده و نوشته است که در حال حاضر فروش نفت به تمام مشتریان خارجی در پایانه خارک به طور طبیعی در حال انجام است.

این مقام نفتی درباره خبر منتشرشده درباره بازگشت نفتکش یونانی گفته است که در شرایط کنونی شرکت ملی نفت ایران به استثنای فرانسه و انگلیس هیچ دستورالعملی برای عدم فروش نفت به سایر مشتریان خارجی صادر نکرده است و به همین دلیل عدم تحویل محموله ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام به نفتکش‌ها برای تحویل به پالایشگاه نفت هلنیکس یونان صحت ندارد.

لوئی‌جرگه برای نجات اقتصاد ایران

"گرانی و احتکار به بازار خودرو رسید" خبر اول تهران امروز است، مردم‌سالاری در تیتر اصلی خود نوشته است: "ورود بی‌رویه کالاهای خارجی به معنی حراج تولید داخلی است" و جهان صنعت نوشته است: "شبه‌خصوصی ابداع رییس‌جمهور است".

غلامرضا آزادمهر در مقاله‌ای در اعتماد نوشته است که افغان‌ها برای حل و عقد معضلات بزرگی که گریبانگیر کشورشان می‌شود و مسوولان حکومتی از حل آن عاجز می‌مانند، از راه و روش جالبی استفاده می‌کنند و آن تشکیل مجمعی به نام "لویی‌جرگه" متشکل از بزرگان و ریش‌سفیدان اقوام مختلف افغانستان است. از زمان سقوط طالبان تا به امروز لویی‌جرگه‌ها در چند بزنگاه خاص تاریخی در آن کشور تشکیل شده و مصوبات آن در گره‌گشایی از مشکلات مردم افغانستان موثر بوده است.

به نوشته این اقتصاددان، مشکلات اقتصادی امروز ایران هم به دلیل پیچیدگی‌ها و ابعادی که پیدا کرده است و به همین سبب ما هم باید به سبک و سیاق افغان‌ها برای پیدا کردن نسخه رفع این مشکلات، یک لویی‌جرگه اقتصادی که در آن نمایندگانی از سوی کلیه صاحبان صنایع، تجار، بازرگانان، تشکل‌های اقتصادی، اتحادیه‌های صنفی و اتاق بازرگانی همراه با نمایندگان ارشد قوای سه‌گانه حکومتی در زیر یک سقف به‌مدت چند روز تشکیل دهیم تا مشکلات و تنگناهای اقتصادی امروز کشور بدون سانسور و لاپوشانی و به صورتی کاملا شفاف توسط شرکت‌کنندگان در لویی‌جرگه بازگو شده و برای هر بخشی از مشکلات نسخه درمان و راه‌حلی ارائه شود.

اعتماد نوشته است: شاید در نگاه اول راه‌حل لویی‌جرگه‌ای برای مشکلات اقتصادی کشور تا حدودی ایده‌آلیستی به نظر‌ آید، اما اگر مسوولان واقعیت مربوط به عمیق و پیچیده بودن مشکلات اقتصادی امروز کشور را بپذیرند و قبول کنند راه‌حل‌هایی که توسط مجموعه‌ای از تکنوکرات‌ها پشت درهای بسته پیدا می‌شود، تاکنون تاثیری در رفع این مشکلات نداشته و نخواهد داشت، در آن صورت شاید بپذیرند که پیدا کردن راه‌حل لویی‌جرگه‌ای برای این مشکلات، یعنی راه‌حلی مبتنی بر بهره‌گیری از خرد جمعی همه صاحب نظران، پیشنهادی کاملا واقع‌بینانه و شدنی است.

کارتون علی درخشی، اعتماد

علی دینی ترکمانی در سرمقاله جهان صنعت نوشته است: اجرای سیاست خصوصی‌سازی در ایران که به دنبال ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۵ شتاب بیشتری گرفت، چند هدف را به طور همزمان دنبال کرده است؛ اول افزایش سهم بخش‌خصوصی از فعالیت‌های اقتصادی و دوم، به تبع تحقق هدف اول، افزایش کارآیی اقتصادی. در این دوره انتظار بر این بود که با تعدیل موانع مرتبط با قانون اساسی، از جمله خصوصی‌سازی بنگاه‌های فعال در بخش‌های صنایع مادر و اساسی، خصوصی‌سازی هم سرعت و عمق بیشتری پیدا کند و هم به نحوی صورت گیرد که از منظر شاخص‌های اقتصادی اثرگذارتر باشد. اما آیا این‌گونه بوده است؟

این مقاله تاکید کرده است که آمار سازمان خصوصی‌سازی نشان می‌دهد که از کل واگذاری‌های انجام‌شده طی سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۷ به مبلغ ۴۰۱ هزار و ۵۰۷ میلیارد ریال، ۱۷ درصد به منظور رفع دیون به سازمان‌ها و نهادهای عمومی، ۲۹ درصد از طریق مزایده‌های بورسی و غیر بورسی به نهادهای شبه‌دولتی و ۵۴ درصد به صورت سهام عدالت بوده است.

به نوشته جهان صنعت از کل این خصوصی‌سازی‌های انجام‌شده، سهم بخش‌خصوصی به معنای واقعی تنها ۱۳.۵ درصد است. این آمار چند پرسش را پیش می‌آورد؛ اول اینکه آیا تمامی این موارد را می‌توان به عنوان خصوصی‌سازی به معنای واقعی در نظر گرفت؟ اگر نه، ریشه مشکل در کجاست؟ تاثیر این‌گونه واگذاری‌ها بر اعتماد اجتماعی بخش‌خصوصی به دولت از یکسو و تاثیر آنها بر عملکرد اقتصادی از سوی دیگر چیست؟ این پرسش‌ها از جمله پرسش‌های پیش‌روی کارگزاران اقتصادی چه در بخش خصوصی و چه در بخش عمومی است که نیازمند پاسخگویی است.

جهان صنعت اضافه کرده است: بدنه اصلی علم اقتصاد بر این باور است که دخالت بیش از اندازه دولت در امور تصدی‌گری اقتصادی منجر به کاهش رقابت، بهره‌وری عوامل تولید و رشد اقتصادی و انباشت سرمایه و اشتغال و همین طور افزایش رانت‌خواری می‌شود.

رفتار قرون وسطایی با ولایت فقیه در مناظره‌ها

کارتون بهرام حمیدی، انتخابات، جام‌جم

"مناظره داغ" تیتر اصلی شرق است و ابتکار در گزارش اول خود پرسیده است: "یک صندلی «بهارستان» چقدر می‌ارزد؟"، اما بیشتر روزنامه‌ها گزارش و مقاله‌ای درباره انتخابات دارند.

ابتکار در گزارش اصلی خود از تلاشی نوشته است که نامزدها در راه رسیدن به صندلی‌های سبزرنگ مجلس به خرج می‌دهند؛ از گرفتن وام و فروختن اموال خود تا رایزنی با پیمانکاران، کارخانه‌داران و تاجران، از دادن شام و ناهار و اجاره سالن و گروه‌های موسیقی و استخدام چهره‌های مشهور ورزشی و هنری تا اهدای ماشین سواری و گوشی تلفن و تی‌شرت به جوانان، از راه‌اندازی کاراناوال‌های پرخرج تا چاپ و انتشار بنرهایی با ابعاد ساختمان‌های بزرگ. مهم‌تر از همه اینها، از مرگ یک کودک در زیر چرخ‌های ماشین هیات همراه یک نامزد تا خرج آبرو و حیثیت چهره‌های متنفذ و قابل احترام در میان مردم.

به نوشته این روزنامه، اینها همه هزینه‌هایی است که نه‌تنها نامزدهای انتخابات بلکه هواداران، گروه‌های سیاسی و در مقیاسی وسیع‌تر مردم و نظام می‌پردازند تا یک نفر بر صندلی نمایندگی مردم در ساختمان مجلس شورای اسلامی در میدان بهارستان تهران بنشیند و به نمایندگی از مردمانی که به او رای داده‌اند و نداده‌اند، قیام و قعود کند.

فضل‌الله یاری در سرمقاله ابتکار نوشته است: این روزها برخی از چهره‌های سیاسی و تشکل‌های اصولگرا در حال پربار کردن کارنامه خود درباره "آزادی بیان" هستند؛ کارنامه‌ای که پیش از این، علی مطهری، منتقد داخلی اصولگرایان آن را "خالی" خوانده بود. انگیزه چنین اقدامی، دستگیری یک روزنامه‌نگار اردوگاه خودی است.

به نوشته این روزنامه، چندی پیش نیز رئیس‌جمهور به علت توقیف نشریه‌ای نزدیک به مواضع خود، از قوه قضائیه انتقاد کرده بود. در موارد دیگری هم بعضی از چهره‌های سیاسی به سبب توقیف یک نشریه یا بازداشت برخی از روزنامه‌نگاران، قوه قضائیه و مراجع دیگر را مورد انتقاد قرار داده بودند. این اتفاقات بدون‌ تردید، بیانگر ایجاد نوعی تنوع در میان مواضع یکدست این اردوگاه بزرگ درباره "آزادی بیان" بوده‌است. فعالان رسانه‌ای این جناح می‌توانند بدان افتخار کنند و سر خویش را بالا بگیرند که زمزمه‌های دفاع از "آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات" از این سو نیز شنیده می‌شود.

ابتکار نوشته است: این بخش از رفتار اصولگرایان اگرچه جای تحسین دارد، اما بدون تردید نمی‌تواند بیانگر اعتقاد آنان به مفهوم "آزادی بیان" و دفاع از آن باشد، چرا که این افراد و گروه‌ها نه‌تنها در برابر تصمیمات مشابهی که برای روزنامه‌نگاران و رسانه‌های خارج از اردوگاه خودی اتخاذ می‌شود، اعتراض و انتقادی از خود نشان نمی‌دهند بلکه انتقادکنندگان و معترضین را به "اهانت به دستگاه قضایی" نیز متهم می‌کنند. این شیوه برخورد از جانب آنها درحالی صورت می‌گیرد که گاه نقدهایشان به عملکرد دستگاه قضایی ـ به اذعان برخی ازهمفکران خود ـ به "اهانت" پهلو می‌زند.

نفیسه زارع‌کهن در مقدمه مصاحبه‌ای که با محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس ایران، برای روزنامه شرق انجام داده، نوشته است: هنوز هم حاشیه‌ساز است، حتی در آستانه انتخابات. انگار حاشیه دست از سرش برنمی‌دارد؛ چه ساکت باشد، چه نه، باز هم حاشیه با او همراه است که اگر سکوت کند هم از ساکتین حوادث پس از انتخابات می‌خوانندش. روزگاری نه چندان دور که همه راه‌های مجلس به اتاق وی می‌رسید، جزو چهره‌های اصلی مجلس خوانده می‌شد، نه اینکه فقط اسم باشد بلکه یک تنه وارد می‌شد و پای هر استیضاح و عملکردی که به میان می‌آمد، یک سوی داستان نام وی بود. اما حالا نقشش به پررنگی سابق نیست، شاید هم این طور وانمود می‌شود. اماهرچه که هست میانه‌اش ظاهرا با برخی از همفکرانش شکرآب شده است.

به نوشته این مقدمه، داستان هم از همان زمان شروع شد که حزب متبوعش جامعه اسلامی مهندسین به یکی از اضلاع جبهه متحد اصولگرایان تبدیل شد. همین ضلع بودنش هم باعث شد، شاید که هجمه انتقادات به باهنر شدید شود و همفکرانش او را همسو با اصلاح‌طلبان و جزو ساکتین در حوادث پس از انتخابات قلمداد کنند. همین هم کاسه صبر نماینده ۵۹ ساله را سرریز کرد لابد که از نیمه دوم سال به این سو تندتر درباره اصلاح‌طلبان اظهارنظر کرد و در هر مصاحبه و گفت‌وگویی از آنان تبری جست.

به نوشته شرق، باهنر در طول مصاحبه سعی کرد از عملکرد مجلس هشتم دفاع کند هرچند که در نهایت قبول کرد مجلس در برابر دولت ضعیف عمل کرده است. به گفته باهنر در جریان استیضاح وزیر اقتصاد، مجلس ایران به خواسته مقامات بالای نظام عمل کرد.

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون اخبار ویژه خود نوشته است: خدایا به ما نماینده‌ای عطا کن تا در چهار سال بعد، بر بی‌ثمری انتخابش افسوس نخوریم و بر بیهودگی کارهایش سوگوار نباشیم. خدایا نماینده‌ای برای ما برگزین که ما را از فاجعه نامیمون تخریب و ثروت‌سالاری که همه‌گیر شده و وقاحتش حتی در بین احباب انقلاب از بین رفته است و هر کس در آن آلوده نشده باشد، غیرمدیر خوانده می‌شود در امان دار. خدایا تو را سپاس می‌گویم و از تو می‌خواهیم نماینده آینده ما در برابر پول و خواهش‌های نفسانی، سر خم فرود نیاورد و منافع مردم را در برابر باندهای قدرت و ثروت ذبح شرعی و قانونی نکند.

این روزنامه به دنبال مناجات طنزگونه خود نوشته است: طبق اعلام سخنگوی شورای نگهبان، ۵ نفر از نمایندگان مجلس هشتم که برای داوطلب شدن جهت مجلس نهم ردصلاحیت شده‌اند، در فساد بزرگ سه هزار میلیارد تومانی دست داشته‌اند. ضمنا تعدادی از متهمان حضور در این فساد مالی، از ثبت نام در انتخابات خودداری کرده‌اند.

کتابخوانان ایران و مالزی

دیبا داوودی در مقاله‌ای در اعتماد، با تاکید بر این که هر ایرانی کمتر از یک کتاب در سال می‌خواند نوشته است: یعنی سرانه مطالعه ما ایرانی‌ها نزدیک به ۲ دقیقه در روز تخمین‌ زده شده و بحث بر سر چگونگی گذران ساعت‌های فراغت مردمان سرزمین چهارفصل است؛ مردمی که به‌واسطه‌ تمدن هفت هزار ساله و فرهنگی غنی از کتابت و موسیقی سر بالا می‌گیرند و گذشته‌های طلایی‌شان را سینه‌به‌سینه نقل می‌کنند، غافل از آنکه داشته‌های فعلی‌شان برای عرض‌اندام در آینده‌ای نه چندان دور چیزی جز سرافکندگی نیست.

نویسنده ایران را با سایر کشورها مقایسه کرده و نوشته است: مالزی را به واسطه رشد چشمگیر صنعتی و پیشرفت گردشگری می‌شناسیم، اما اگر وضعیت مطالعه‌ کتاب در این کشور را بررسی کنیم، به چنان تفاوت فاحشی می‌رسیم که حیرت‌انگیز خواهد بود.

اعتماد نوشته است: سرانه مطالعه مالایی‌ها میانگین ۵۵ دقیقه در روز را نشان می‌دهد و آنها سالانه بین ۸ تا ۱۲ کتاب می‌خوانند. جالب‌تر آنکه متوسط قیمت کتاب در این کشور به هیچ‌روی با همین رقم در ایران ما قابل مقایسه نیست و از اعدادی گاه ۱۰ تا ۱۵ برابر بیشتر خبر می‌دهد. این در حالی‌ است که درآمد سرانه مالزیایی‌ها از ما کمتر و هزینه سایر اقلام مصرفی در سبد خرید خانواده در مالزی نسبت به ایران به مراتب پایین‌تر است.

در مقاله اعتماد آمده است: مالایی‌ها خرید کتاب را از گونه‌ای کالا که عملا در مرتبه‌های دوم یا سوم نیازمندی‌های خانوار کشور در حال توسعه محسوب می‌شود، به رده‌های بالاتر هم‌طراز با خرید مایحتاج ضروری درآوردند؛ اتفاقی که در حال حاضر اغلب در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته همچون انگلستان، آلمان و ژاپن در حال تحقق است.

تفسیر استخاره با ترانه

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته است: قرار بود صفارهرندی و صادق محصولی در صدا و سیما و در برنامه ورزشی دیروز امروز صبح امروز عصر امروز بعدازظهر فردا پس‌فردا پس‌اون‌فردا، با هم مناظره کنند. اما نشده. چرا؟ چون صادق محصولی استخاره کرده و دیده خوب نیامده با صفار هرندی برود آنجا. ما تحقیق و تفحص کردیم و مقداری فال گرفتیم و سر کتاب باز کردیم تا ببینیم نظر شعرا، کارشناسان و فلاسفه درباره عملکرد صادق محصولی چیست.

یکی از کارشناسان ترانه‌محور ماوقع اتفاق اخیر را این‌طور آنالیز کرد: "استخاره کردم / خوب اومده مبارکه دور سرت می‌گردم" از طرفی ج. هـ، تحلیلگر مسائل صادق و صفار اعتقاد دارد: "من که طلوع عشق رو تو چشم تو می‌بینم / سخن بگو تو با من، مغرور نازنینم / مغرور نازنینم / به من می‌گی عاشقتم پس چرا فکر چاره‌یی / چرا به من دل نمی‌دی همه‌ش تو استخاره‌یی / همه‌ش تو استخاره‌‌ای"

طنز اعتماد این گونه پایان می‌گیرد: شنیده شد که صفارهرندی وقتی متوجه شد صادق محصولی برایش خوب نیامده، یاس او را فراگرفت و خواند: "بشینم کنارت / بچینم ستاره / من می‌دم ادامه / و این‌هم صدامه / که می‌رقصه با تو / قلم می‌لغزه تا صبح / آره این درس ما شد / پس تو این لحظه پا شو / واسه جنگ به دنبال حس و حال نگرد / چون‌که اون که برد هیچ‌وقت استخاره نکرد."

کارتون روز

کارتون آروین، شرق



:: برچسب‌ها: سیاه , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 793
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از موسسه رسانه‌های تصویری، فیلم سینمایی ' اینجا بدون من' به كارگردانی بهرام توكلی به مدت 97 دقیقه در گونه اجتماعی برای مخاطبان بزرگسال وارد شبكه نمایش خانگی شد.

این فیلم با نقش آفرینی فاطمه معتمد آریا، پارسا پیروزفر، نگار جواهریان، صابر ابر قصه خانواده‌ای را روایت می‌كند كه برای رفع معلولیت دختر خانواده تلاش می كنند اما ورود یك غریبه زندگی آنان را دستخوش تغییراتی می سازد.

'اینجا بدون من' در نخستین حضور خود در بخش مسابقه سینمای جهان سی وپنجمین جشنواره مونترال توانست جایزه بهترین بازیگر زن را با نقش‌آفرینی فاطمه معتمدآریا دریافت كند و تاكنون در جشنواره هایی از جمله جشنواره بین‌المللی 'هامبورگ'، 'ریو دوژانیرو'، جشنواره سالانه فیلم‌های ایرانی در مركز فیلم 'جین سیسكل شیكاگو'، 'پام اسپرینگز' و پونه هند نیز شركت داشته است.

'شاعر زباله ها' و مستند 'كاندیداتور' دو محصول دیگر سینمای ایران نیز در هفته گذشته از سوی موسسه رسانه های تصویری وارد شبكه نمایش خانگی شد.

فیلم سینمایی 'شاعر زباله ها' به كارگردانی محمد احمدی و نقش آفرینی لیلا حاتمی، فرزین محدث و صابر ابر نیز ماجرای رفتگر جوانی است كه عاشق ادبیات بوده و همیشه در ذهن خود آرزو داشته كه دانشجوی رشته ادبیات باشد، وی از طریق جمع‌آوری زباله‌ها از درب منازل پی به اسرار و رازهای درون خانه‌ها می‌برد تا اینكه او درگیر ماجراهای عاطفی و اجتماعی می‌شود و ... .

مستند 'كاندیداتور' به كارگردانی محمد درمنش نیز درخصوص مصاحبه نه چندان جدی یك مستندساز با مردم و كاندیداهای نه چندان جدی ریاست جمهوری است.

فراهنگ ** 1983 ** 1071



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا به نقل از بخش مطبوعاتی سفارت ایران در تایلند، پیشنهاد تاسیس بانك بین المللی تعاون با هدف تقویت این بخش و افزایش توان تحرك آن در سطح بهتر و بالاتر از سوی وزیر تعاون ایران مطرح و تاكید شد كه تشكیل اتاق های تعاون مشترك بین كشورها به توسعه روابط چند جانبه و موفقیت افزون تر بخش تعاون كمك خواهد كرد.

نهمین نشست وزیران تعاون حوزه آسیا و اقیانوسیه روز دوشنبه در محل دفتر منطقه ای سازمان ملل متحد در بانكوك پایتخت تایلند آغاز به كار كرده است. سخنران افتتاحیه این نشست، معاون نخست وزیر و نیز وزیر كشاورزی و تعاون تایلند بودند كه در اظهارات خود ضمن برشمردن موفقیت های تایلند در بخش تعاون، بر لزوم توجه بیشتر دست اندركاران و فعالان بخش اقتصاد بر این بخش مهم جامعه تاكید كردند.

شیخ الاسلامی در سخنان خود كه در افتتاحیه این نشست ایراد شد، ضمن برشمردن موفقیت های كشورمان در عرصه تعاونی ها، بر لزوم ایفای نقش فعال تر و توجه بیشتر به جایگاه این بخش در توسعه زیرساخت ها و تأمین منافع درازمدت برای اهداف اقتصادی تأكید كرد.

وی خاطرنشان كرد: در برهه كنونی، جهان توان رو به اضمحلال نظام سرمایه داری را پس از دهها سال سلطه بر اقتصاد جهانی شاهد است. نظامی كه تجاوز و اشغال كشورهای ستمدیده را در كارنامه اعمال خود دارد و كشتار انسان های بی گناه و آزادیخواه را برای تامین منافع اقلیت حاكم تجویز و توجیه می كند.

وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی ایران تاكید كرد: نظامی كه فقر فزاینده، بی عدالتی اجتماعی و اقتصادی دهشتناك و محرومیت اكثریت را به بار آورد تا جایی كه توده های مردم رنجدیده و مستضعف را به قیام در برابر مناسبات و روابط ظالمانه واداشت و فریاد تغییرات اساسی و بنیادین در جهت تحقق عدالت و رفع فقر و فساد و تبعیض در سراسر جهان طنین انداز شد.

شیخ الاسلامی تصریح كرد: این روح و حقیقت امر تعاون است كه در میان توده های عظیم مردمی جاری شده است و می رود تا بساط استكبار و بیدادگری را برچیند و انسان ها را از سلطه متجاوزان و اشغالگران برهاند. در این دوران نقش ویژه تعاون در توزیع عادلانه درآمد و ثروت باید بیش از همیشه مورد توجه قرار گیرد. چراكه ایجاد فرصت برای طیف وسیعی از افراد با درآمد كم و متوسط و بهره مندی آنها از فعالیت اقتصادی و افزایش سهم آنها در تولید ملی از كاركردهای مهم تعاون است.

شیخ الاسلامی در بخش دیگری از سخنرانی خود ضمن تاكید بر ویژگی های مثبت بخش تعاون از جمله رعایت عدالت، انصاف و ارزش های اخلاقی ، تشكیل اتحادیه های منطقه ای و بین المللی بخش تعاون برای انواع فعالیت های بازرگانی و تولیدی و نیز امور مالی و اعتباری را ضروری برشمرد.

این نشست كه با حضور وزیران و مقامات ارشد از 22 كشور حوزه آسیا و اقیانوسیه برگزار می شود، تا روز پنجشنبه به كار خود ادامه خواهد داد. نمایندگانی از تشكل های مربوط به تعاون در بخش خصوصی نیز در این نشست حضور دارند. از بخش خصوصی كشورمان نیز هیأتی متشكل از نمایندگان تعاونی های موفق و كارآفرین در این نشست حضور پیدا كرده اند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: زنده , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 671
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

لطف الله مشعل، افراد بازداشت شده به اتهام جاسوسی را کارمندان پائین رتبه دولتی معرفی کرد

اداره امنیت ملی افغانستان چهار شهروند این کشور را به اتهام جاسوسی برای سازمان‌های استخباراتی کشورهای منطقه، باز داشت کرده است.

لطف الله مشعل سخنگوی امنیت ملی افغانستان گفت افراد باز داشت شده کارمندان پائین رتبه دولتی در مرکز و ولایات هستند و یکی از آنها از کارمندان پائین رتبه وزارت امورخارجه است.

آقای مشعل همچنین گفت که افراد بازداشت شده، "اسناد و اسرار محرم دولت جمهوری اسلامی افغانستان را در اختیار حلقات استخباراتی کشورهای منطقه قرار داده است."

او افزود، شواهد و اسناد کافی علیه متهمان در اختیار امنیت ملی افغانستان قرار دارد اما از آنجایی که در حال حاضر تحقیق در مورد پرونده متهمان در جریان است، نمی تواند این اسناد و شواهد را در اختیار رسانه ها قرار دهد.

این نخستین باری است که عده ای از کارمندان دولتی به اتهام"جاسوسی برای استخبارا منطقه" باز داشت می شوند.

مقام‌های دولت افغانستان بارها از دخالت کشور های همسایه در امور داخلی کشور خود شکایت کرده اند ولی هدف آنها بیشتر شکایت از نفوذ سیاسی برخی از کشورها در میان سیاسمتداران و اقشار مختلف جامعه افغانستان بوده است.

در ماه جون/ژوئن ۲۰۰۸ یک شهروند ایرانی در هرات در غرب افغانستان به جاسوسی برای کشور مطبوع خود متهم شد اما پیش از این سابقه نداشته است که یک شهروند افغان به اتهام جاسوسی برای این کشور دیگری باز داشت شود.

این افراد در حالی بازداشت می شوند که افغانستان در اثر تظاهرات خشونت آمیز یک هفته گذشته، نا آرام بوده و هنوز وضعیت کاملا به حالت عادی باز نگشته است.



:: برچسب‌ها: د , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 676
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا، 'مجید قاسم زاده' عصر روز دوشنبه در بین دو نیمه دیدار تیم های بسكتبال فولاد ماهان و ذوب آهن اصفهان از سوی اداره كل ورزش و امور جوانان استان اصفهان تجلیل شد.

دلیل تجلیل از این بازیكن، رد پیشنهاد وسوسه انگیز فدراسیون بسكتبال امارات عربی متحده برای تغییر ملیت این بازیكن و بازی در تیم ملی بسكتبال امارات عربی متحده بیان شد.

** 'كریم قنبری' مربی سابق تیم فوتبال سپاهان اصفهان به همراه 'منصور ابراهیم زاده' سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در جایگاه ویژه حضور داشتند و به اتفاق 'رشید خدابخش' مدیركل اداره ورزش و جوانان استان اصفهان، این دیدار را نظاره كردند.

** پیش از این، زمان شروع این دیدار ساعت 17 اعلام شده بود كه به دلیل پخش مستقیم تلویزیونی، دیدار یاد شده یك ساعت و نیم زودتر از موعد مقرر برگزار شد.

** در بین دو نیمه این دیدار، باشگاه فولاد ماهان از 'حسن نجفی' پیشكسوت 83 ساله بسكتبال اصفهان تجلیل كرد.

** یك دقیقه و 12 ثانیه مانده به پایان بازی، این دیدار به دلیل فحاشی تماشاگران فولاد ماهان به داور مسابقه 10 دقیقه متوقف شد.

** در پایان این دیدار، 'منصور ابراهیم زاده' سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با حضور در رختكن تیم بسكتبال ذوب آهن، پیروزی بازیكنان این تیم را به آنها تبریك گفت.

تیم بسكتبال ذوب آهن اصفهان عصر روز دوشنبه در شهرآورد بسكتبال اصفهان با امتیاز 82 بر 76 مقابل فولاد ماهان به برتری رسید.

7132/1042

1589



:: برچسب‌ها: خام , نشان , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 634
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

' محمود مظفر ' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: با توجه به اهمیت وجود شبكه ارتباطات رادیویی در راستای انجام عملیات های امدادرسانی مطلوب، به زودی شبكه ارتباطات رادیویی این سازمان در همه مراكز استان های كشور تقویت خواهد شد.

وی افزود: ارتباطات رادیویی در تعداد فزاینده‌ای از خدمات همچون دفاع ملی، ایمنی عمومی، پخش همگانی، ارتباطات تجاری و صنعتی، ارتباطات هوانوردی و دریایی، ناوبری، ارتباطات شخصی و انواع عملیات های مختلف جستجو و نجات در حوادث و سوانح كاربرد دارد.

رییس سازمان امداد و نجات اظهار داشت: در یك محیط پویا و متحرك كه ممكن است ارتباطات از طریق سیم در دسترس نباشد یا در مواقع قطعی ارتباط همچون موقعیت‌های اضطراری عمومی و پیچیده در حوادث طبیعی، دسترسی به ارتباطات رادیویی ممكن نباشد، توسعه و تقویت شبكه ارتباطات رادیویی مدیریت سوانح ضرورتی انكار ناپذیراست.

به گفته مظفر، هم اكنون متخصصان و كارشناسان مدیریت بحران و سوانح در مركز فرماندهی سانحه ( EOS ) سازمان امداد و نجات به صورت 24 ساعته تمام حوادث داخلی را رصد می ‌كنند و اطلاعات را به ارگان‌های ذیربط از جمله سازمان مدیریت بحران ،اورژانس، ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت كشور، نیروی انتظامی و آتش نشانی انتقال می ‌دهند.

اجتمام**7029 ** 1569**



:: برچسب‌ها: ایتالیا , مدل , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

' محمود مظفر ' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: با توجه به اهمیت وجود شبكه ارتباطات رادیویی در راستای انجام عملیات های امدادرسانی مطلوب، به زودی شبكه ارتباطات رادیویی این سازمان در همه مراكز استان های كشور تقویت خواهد شد.

وی افزود: ارتباطات رادیویی در تعداد فزاینده‌ای از خدمات همچون دفاع ملی، ایمنی عمومی، پخش همگانی، ارتباطات تجاری و صنعتی، ارتباطات هوانوردی و دریایی، ناوبری، ارتباطات شخصی و انواع عملیات های مختلف جستجو و نجات در حوادث و سوانح كاربرد دارد.

رییس سازمان امداد و نجات اظهار داشت: در یك محیط پویا و متحرك كه ممكن است ارتباطات از طریق سیم در دسترس نباشد یا در مواقع قطعی ارتباط همچون موقعیت‌های اضطراری عمومی و پیچیده در حوادث طبیعی، دسترسی به ارتباطات رادیویی ممكن نباشد، توسعه و تقویت شبكه ارتباطات رادیویی مدیریت سوانح ضرورتی انكار ناپذیراست.

به گفته مظفر، هم اكنون متخصصان و كارشناسان مدیریت بحران و سوانح در مركز فرماندهی سانحه ( EOS ) سازمان امداد و نجات به صورت 24 ساعته تمام حوادث داخلی را رصد می ‌كنند و اطلاعات را به ارگان‌های ذیربط از جمله سازمان مدیریت بحران ،اورژانس، ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت كشور، نیروی انتظامی و آتش نشانی انتقال می ‌دهند.

اجتمام**7029 ** 1569**



:: برچسب‌ها: مدل , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از حوزه هنری، در ادامه سلسله نشست‌های 'نور، صدا، دوربین، خنده' (نمایش، نقد و بررسی فیلم‌های سینمایی، سریال‌های تلویزیونی طنز ایران و جهان) فیلم سینمایی طنز 'اسب حیوان نجیبی است' به كارگردانی عبدالرضا كاهانی پس از نمایش، نقد و بررسی می شود.

این نشست با حضور عبدالرضا كاهانی و آرش خوشخو منتقد و روزنامه نگار همراه با برخی عوامل تولید برگزار می شود.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی 'اسب حیوان نجیبی است' آمده است: چند نفر از ساعت 10 شب تا حوالی بامداد ناخواسته با هم همراه می‌شوند.

'اسب حیوان نجیبی است' پس از فیلم های 'آدم'(1385)، 'آنجا' (1386)، 'بیست' (1387) و 'هیچ' (1388) پنجمین ساخته سینمایی كاهانی است.

'رضا عطاران'،'حبیب رضایی'، 'باران كوثری' و 'كارن همایونفر' از جمله بازیگران این فیلم هستند.

این نشست ساعت 17 در سالن سوره حوزه هنری برگزار می‌شود و ورود برای عموم علاقه ‌مندان آزاد است.

فراهنگ ** 9173 ** 1071



:: برچسب‌ها: دوستان , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 اسفند 1390 | نظرات ()