نوشته شده توسط : brezzers

روباه پیر استعمار پس از وارد شدن به دروازه بحران اقتصادی و رو در رو شدن با اعتراضات خشمگین مردمی، پا را فراتر از مرزها نهاده و به دنبال راه چاره برای مقابله با ادامه بحران درونی جامعه خود و با حربه زور و قدرت نمایی، وارد آبهای آتلانتیك جنوبی شد تا بار دیگر قدرت استعمارگری خود را نشان دهد. طرح مجدد موضوع فرامرزی جزایر مالویناس در روزهای مرگ نئولیبرالیسم بسیار معنی دار است. در اوایل دهه هشتاد و آغاز نخست وزیری مارگارت تاچر كه با اعتراض های شدید مردمی همراه بود. تاچر با جنگ افروزی علیه آرژانتین توجه ها را از مسایل داخلی منحرف كرد و در هیاهوی جنگ با كشوری خارجی پایه های نئولیبرالیسم را پی افكند. اكنون و پس از 3 دهه و در دوره ای كه ناقوس مرگ نئولیبرالیسم به صدا درآمده است، انگلیس به بهانه قدیمی بازگشته است. ضمن اینكه سود سرشار و مستقیم خاندان سلطنتی از سلطه بر منابع نفتی منطقه را باید دلیل دیگر ماجرا دانست.

مدتهاست كه ماجراجویی ناوهای اكتشافاتی انگلیس در اقیانوس اطلس ‌جنوبی توجه جامعه جهانی را به یك مقوله حساس و مهم جلب كرده است. سوال این است كه چرا جزایر مالویناس برای استعمارگر پیر تا آن پایه اهمیت دارد كه بخواهد به خاطر آن، وارد چالش دامنه‌داری در آمریكای‌ جنوبی بشود و اقدام به اعزام زیردریایی هسته ای و مجهزترین ناوگان دریایی خود كند؟

بنا به گزارش سایت خبری آرژانتین '7' ذخیره نفتی جزایر مالویناس167 میلیارد دلار برآورد شده است كه همین امر باعث شده تا چشم طمع انگلیس به این منطقه خیره بماند و لشكر كشی به این منطقه را تنها راه حل رسیدن به این گنج پنهان پیش رو قرار دادند.

این ذخیره نفتی كشف شده توسط شركت 'راك هاپر' در سال 2010 و عملكرد سالهای اخیر انگلیس در جهت كشف و اصرار بر استخراج این گنج پنهان و دستیابی به این ثروت هنگفت 167 میلیاردی، واكنش دولت آرژانتین را در پی داشت كه تا آتش كشیدن پرچم استعمارگر پیر در مقابل سفارت این كشور انجامید.

بنا به گزارش شركت 'راك هاپر' در صورتی كه این چهار حلقه چاه كشف شده كه در بردارنده 8 میلیارد بشكه نفت می باشد به بهره برداری برسد، ثروتی بیش از 167 میلیارد را برای انگلیس كه در این سال ها با بحران درونی دست و پنجه نرم می كند دارد. این ذخیره نفتی در جزایر مالویناس در مقایسه با ذخیره نفتی 125 میلیاردی آرژانتین حساسیت و موقعیت استراتژیك این منطقه را نشان می دهد.

در این میان، خاندان سلطنتی انگلیس، بیشترین بهره و سود را از درآمدهایی كه به دست می آید، می برند. بنا به گزارش سایت خبری '7'، از مالیات های به دست آمده از این جزایر، حدود 785 میلیون دلار درآمد سالانه ای است كه به خاندان سلطنتی تعلق دارد كه در این میان 47 میلیون دلار آن به عنوان پاداش مستقیما به ملكه می رسد كه همین امر برای آنان بهترین بهانه برای حفظ حاكمیت حتی با زور و استعمار كردن و سلب مالكیت واقعی آن جزایر از صاحبان اصلی می باشد.

در حال حاضر، برای انگلیس كه در دروازه ورود به یك چرخه بحران اقتصادی قرار دارد داشتن مستعمراتی همچون جزایر مالویناس كه داری ثروت هنگفت پنهانی است از اهمیت خاصی برخوردار است. حدود 13 میلیون از جمعیت این كشور در زیر خط فقر زندگی می كنند كه یك میلیون و 700 هزار تن از آنان كودك هستند. براساس اطلاعات ارائه شده از موسسات آماری رسمی این كشور، از هر 5 شهروند انگلیسی، یك نفر درآمد كافی برای پرداخت هزینه مسكن، غذا و سیستم گرمایی خود ندارد و 5 میلیون و 600 هزار نفر باید از بین غذا و گرما یكی را انتخاب كند.

بحران اقتصادی حاكم، 2 میلیون و 600 هزار نفر شاغل را بیكار كرده و هفت میلیون و 800 هزار نفر به صورت نیمه وقت مشغول به كار هستند. باید در نظر گرفت كه برای جمعیت كار این كشور كه در حدود 32 میلیون نفر هستند، چنین آمارهایی به عنوان زنگ خطر محسوب می شود.

سال گذشته، رشد اقتصادی این كشور در حدود 0.9 درصد بوده و براساس نظر تحلیلگران اقتصادی این كشور در سال جاری میلادی منفی خواهد بود. همچنین براساس اداره بودجه بریتانیا، بدهی این كشور تا سال 2015 از سقف 2 میلیارد و 12 میلیون دلار خواهد گذشت.

افزایش نارضایتی شهروندان انگلیسی از عملكرد بد دولتمردان و كم شدن ذخیره نفتی دریای شمال، این كشور را بر آن داشت تا فراتر رفته و در جهت تامین منافع مالی، دوران تاریخی استعماری خود را تكرار كند. در سال 2003 برداشت از ذخایر نفت شمال در حدود 2.5 میلیون بشكه در روز بوده كه همین میزان در سال 2011 به 1.4 میلیون بشكه كاهش یافته است در حالیكه تقاضای داخلی هنوز هم روزانه در حدود 1.6 میلیون بشكه می باشد.

با این شرایط تحمیل شده بر دولت انگلیس، بی شك نتیجه اكتشافات شركت نفتی 'راك هاپر' از كشف ذخایر جدید نفت خام یك میلیارد و 300 میلیون بشكه ای در آب های اطراف جزایر مالویناس در جنوب اقیانوس اطلس، حربه تازه ای برای دولت دیوید كامرون برای جبران كمبود های اقتصادی این كشور بود تا روحیه ضعیف شده خود را باز یابد.

اعزام ناو مجهز به آخرین سیستم نظامی 'دانتلس'، فرستادن ولیهعد و وارث تاج و تخت سلطنتی انگلیس و در آخر ارسال زیردریایی هسته ای، نه برای محافظت از شهروندان این جزایر است، بلكه در جهت حمایت و محافظت از راك هاپر می باشد. رییس جمهور آرژانتین 'كریستینا فرناندس' در اعتراض به این اقدامات و حفاری های وسیع شركتهای نفتی انگلیس در این منطقه، پیشنهاد نشستن بر سر میز مذاكره برای رسیدن به راه حل مسالمت آمیز در جهت رفع اختلافات را به دولت انگلیس داده بود، اما همواره از سوی این كشور رد شده است.

تعجب بیشتر آنجاست كه این جزایر با داشتن دو هزار نفر جمعیت و ششصد هزار راس گوسفند، دارای پادگانی با دوهزار سرباز می باشد كه سالانه هزینه ای بالغ بر هزاران میلیون دلار برای خزانه داری انگلیس در بر دارد.

هم اكنون، 16 سرزمین عملا به صورت مستعمره وجود دارد كه از این میان، 10 مستعمره متعلق به انگلیس است، ازجمله جزایر مالویناس كه آرژانتین در درجه اول به دلیل نزدیكی جغرافیایی همواره ادعای مالكیت آن را داشته است، اما سالهای طولانی جز مستعمرات انگلیس بوده است.

**تاریخچه جزایر مالویناس

----------------------------

جزایر مالویناس در موقعیت 500 كیلومتری از آرژانتین قرار دارد كه با 13 هزار كیلومتر فاصله از انگلیس قابل مقایسه نیست. همچنین مطالعه تاریخ نشان می دهد كه آرژانتین و مجمع الجزایر مالویناس از اكتشافات اولیه اسپانیا بوده و این جزایر در سال 1520 توسط 'استوان گومز' یكی از ملوانان ناو اسپانیایی، سالها قبل از اینكه جان دیوید انگلیسی(1592) پا به این جزایر بگذارد كشف شده است.

در سالهای 1774-1765، انگلیس قصد تصرف این جزایر را كرد كه با مخالفت سرسختانه اسپانیا به عقب بازگشت، اما سرانجام در سال 1820 توانست با موافقت آرژانتین، حاكمیت این منطقه را به دست بگیرد.

مشكلات از همان زمان آغاز شد. هنگامی كه پادشاه انگلیس در سال 1833 اداره این جزایر را از دولت انگلیس گرفت و به شخصی به نام 'بارون برنت' سپرد. از همان زمان، مناقشه بین دو دولت هرگز پایانی نداشت و حتی راه حل های مناسب ارائه شده توسط سازمان ملل متحد مبنی بر خارج كردن جزایر از مستعمره بودن نیز هیچگاه توسط انگلیس پذیرفته نشد.

**سال 1982 آغاز جنگ 74 روزه

----------------------------------

جنگ در آوریل 1982 با حمله نیروهای آرژانتینی به نیروهای انگلیسی مستقر در این جزایر آغاز شد. نیروهای آرژانتین در مدت كوتاهی موفق شدند مالویناس را به تصرف خود در آورند، اما پس از 74 روز و اعزام چند فروند كشتی جنگی و زیردریایی اتمی انگلیس به منطقه، مجبور شدند این جزایر را ترك كنند. در این جنگ 74 روزه 255 نظامی انگلیسی كشته و 777 نفر زخمی شدند.

همچنین در میان نظامیان آرژانتینی نیز 649 كشته و 1188 زخمی و سه غیرنظامی از ساكنان جزایر كشته شدند. پیامدهای این جنگ نیز اقتصاد نابسامان آرژانتین را در شرایط بدتری قرار داد. نیروهای آرژانتین مجبور شدند در 14 ژوئن همان سال مالویناس را تخلیه كنند، هرچند كه بر حاكمیت خود بر این جزایر همچنان تاكید دارند، اما نتیجه حاصله از جنگ مالویناس، موضع حزب محافظه‌كار انگلیس به رهبری 'مارگارت تاچر' نخست‌وزیر وقت این كشور را تقویت كرد و او بار دیگر تحت تأثیر روانی پیروزی در جنگ در انتخابات پارلمانی پیروز شد.

پس از پایان جنگ، روابط دو كشور تا سال 1989 قطع بود، اما از اوایل 1990 گفت‌و‌گوهای دو طرف آغاز و مقرر شد اختلافات موجود از طرق سیاسی و بر اساس خواست ساكنان جزایر مورد مناقشه، حل و فصل شود، اما به رغم بهبود روابط لندن ـ بوئنوس‌آیرس طی دو دهه گذشته، منازعه بر سر جزایر همچنان ادامه دارد.

تصمیم دولت انگلیس مبنی بر اعزام شاهزاده 'ویلیام' نوه ملكه انگلیس و همچنین اعزام زیر دریایی هسته ای و پیشرفته‌ترین ناوهای جنگی موسوم به 'دانتلس' به جزایر مالویناس، نشانگر آن است كه لندن پس از 30 سال از جنگ مالویناس، همچنان با نقشه‌های حساب‌شده در تلاش برای تسلط بر این جزایر و ثروت هنگفت آن است و هیچ چیز را به بخت و اقبال واگذار نكرده است. آرژانتین این جزایر را بخشی از قلمرو خود قلمداد می‌كند كه پایه و اساس منطقی دارد، اما قضایای پیدا و پنهانی حاكم بر بحران مالویناس است كه انگلیس نمی‌خواهد به راحتی چنین حاكمیتی را بپذیرد. اكثر كشورهای آمریكای جنوبی اعلام كرده اند كه در جنگ احتمالی بعدی كنار آرژانتین خواهند ایستاد.

پژوهش**ف.د**9123



:: برچسب‌ها: تایلند , وابسته به تکزاس , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

كمیسیون ملی انتخابات در یمن، شامگاه جمعه نتایج انتخابات ریاست جمهوری در این كشور را كه سه شنبه گذشته برگزار شد، اعلام كرد كه بر این اساس 'عبد ربه منصور هادی'كه تنها كاندیدای این انتخابات بود با كسب بیش از 99 درصد از آرا به عنوان رییس جمهوری جدید این كشور معرفی شد.

در این انتخابات بیش از شش میلیون و 600 هزار نفر از مردم یمن كه حدود 66 درصد از واجدان شرایط را شامل می شوند، شركت كردند.

انتخابات اخیر در یمن، بخشی از طرح شورای همكاری خلیج فارس برای پایان دادن به بحران یكساله اخیر در این كشور بود. حدود سه ماه پیش علی عبدالله صالح پس از مدت ها حاضر به پذیرش طرح شورای همكاری خلیج فارس شد و به موجب آن قبول كرد كه در مقابل اعطای مصونیت قضایی به وی و اعضای خانواده اش، قدرت را به معاونش-عبد ربه منصور هادی- واگذار كند و تنها تا زمان انتخاب رییس جمهوری جدید یمن، عنوان رییس جمهوری را حفظ كند.

به موجب طرح شورای همكاری، عبد ربه منصور هادی پس از كسب موافقت اكثریت مردم، به عنوان رییس جمهوری دوران انتقالی در یمن، دو سال در قدرت خواهد ماند.

گرچه انتخابات اخیر در یمن كه به نوعی بر خروج علی عبدالله صالح از قدرت رسمیت داد یك تحول مهم سیاسی در این كشور است اما كمتر كسی تصور می كند كه بحران سیاسی و امنیتی در یمن، با این انتخابات پایان یابد.

آنچه امروز در یمن شاهد آن هستیم نوعی از تغییر محدود و كنترل شده در این كشور است كه بی تردید معمار اصلی آن را باید عربستان سعودی دانست كه البته در این عرصه چراغ سبز آمریكا را همراه خود داشته است. گرچه برخی احزاب و جریانات سیاسی مخالف، با ورود به این فرایند سیاسی حاضر به تقسیم قدرت با حزب حاكم در این كشور شده اند اما گروه ها و فعالان انقلابی شدیدا مخالف این روند هستند و همچنان اعتراض خود را نسبت به آن نشان می دهند. به طور كلی نیروهای انقلابی تغییرات سیاسی كنونی در یمن را محدود و مدیریت شده از سوی عربستان سعودی و آمریكا می دانند و خواهان اعمال تغییراتی فراگیر و ریشه ای در نظام سیاسی در این كشور هستند.

حلقه مفقوده در طرح شورای همكاری، توجه به معترضانی است كه خواستار تغییراتی وسیعتر و بنیادی تر در نظام سیاسی یمن هستند. همین مساله باعث ایجاد نوعی شكاف سیاسی در این كشور شده كه پر كردن آن به آسانی امكان پذیر نیست.

بسیاری معتقدند گرچه علی عبدالله صالح از قدرت خارج شده اما همچنان تسلط حزب حاكم كنگره ملی بر فضای یمن ادامه دارد كه این می تواند مانعی جدی در ایجاد رقابت فراگیر در فضای سیاسی این كشور باشد. به طور كلی حكومت یمن در زمره رژیم های اقتدارگرای مبتنی بر هژمونی حزب حاكم همراه با سطح پایینی از رقابت سیاسی و انتخاباتی، طبقه بندی می شود. در این نظام سیاسی اگرچه میزانی از رقابت انتخاباتی تحمل می شود، اما عملا حزب حاكم با بهره گیری از مجموعه ای از ابزارها موقعیت مسلط را به دست می آورد. به عنوان مثال، رسانه های دولتی یمن به نفع این حزب فعالیت می كردند و تاثیر این پدیده، به ویژه بر رای دهندگان بی سواد چشمگیر بوده است. همچنین گفته می شود حزب كنگره از تمهیدات دولتی به ویژه تاثیرگذاری دولت و منافع و رانت های حكومتی استفاده می كند.

در این میان آنچه بحران سیاسی در یمن را پیچیده تر می كند، وجود بحران های امنیتی متعدد در این كشور است كه طی سال های اخیر بر شدت آن افزوده شده است. تحركات القاعده، جدایی طلبان جنوب و جنبش شیعیان الحوثی در شمال از جمله چالش های بزرگ امنیتی در یمن است كه گره خوردن آن با مسائل سیاسی می تواند، تثبیت اوضاع در این كشور را در هاله ای از ابهام قرار دهد.

به طور كلی اصلی ترین دلیلی كه بحران سیاسی در یمن را پیچیده می كند، وجود بازیگران متعدد در عرصه سیاسی و امنیتی این كشور است. حضور جریانات مختلف، اعم از جنبش شیعیان الحوثی در شمال، جدایی طلبان جنوب، القاعده و نیز جوانان و دانشجویان كه دغدغه ها و مطالبات مختلفی دارند، چشم انداز پیچیده ای را در خصوص آینده سیاسی یمن به تصویر می كشد.

با توجه به بی سوادی گسترده، مناسبات قبیله ای و شكاف پیچیده مذهبی و فرقه ای در یمن، تفاوت های شگرفی بین تجربه این كشور و كشورهای دیگری چون تونس و مصر كه طبقه متوسط قدرتمندی در آن حضور دارند، به چشم می خورد. با توجه به موارد فوق، با اطمینان می توان گفت كه نه تنها دموكراسی، آرامش و ثبات به سرعت در این كشور برقرار نمی شود بلكه امكان گسترش هرج و مرج و جنگ داخلی نیز وجود دارد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 665
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers


:: برچسب‌ها: نور ,
:: بازدید از این مطلب : 549
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز شنبه خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا از جشنواره هنرهای تجسمی فجر، افتتاحیه بخش فیلم های مستند چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با حضور هنرمندان و مسوولان هنرهای تجسمی و سینما ساعت 16 فردا(یكشنبه) در سینما تك موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می شود.

پس از افتتاحیه، فیلم مستند 'بهترین مجسمه دنیا' به كارگردانی حبیب احمدزاده كه مستند برگزیده سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر است، به نمایش در می آید.

مستند داستانی 'بهترین مجسمه دنیا' طنزی بسیار جسورانه درباره شهید دریاقلی سورانی و با اقتباس از داستان 'اگر دریاقلی نبود' نوشته حبیب احمدزاده ساخته شده‌ است.

موضوع این مستند داستانی، رقابت یك مجسمه شهید با یك گروه فیلمساز شلخته است كه در صدد اثبات ناتوانی مجسمه در شناساندن شهید هستند.

در اختتامیه سی‌امین جشنواره فیلم فجر، احمدزاده توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند را از آن خود كند.

براساس این گزارش، در بخش فیلم های مستند چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر 41 فیلم مستند با یكدیگر رقابت می كنند و آثار توسط اكبر عالمی، عبدالحمید قدیریان، احمد ضابطی جهرمی، محمدحسین حلیمی و علیرضا قاسم خان داوری می شود.

بخش فیلم های مستند چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر هفتم تا یازدهم اسفندماه در سینماتك موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می شود.

چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر 14 اسفند ماه پایان می یابد.

فراهنگ ** 9173 ** 1071



:: برچسب‌ها: موسیقی , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 609
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه كه با حضور معاون اتاق بازرگانی قرقیزستان، رییس سازمان تجارت و صنایع معدنی استان خراسان رضوی، معاون شهردار بیشكك و نمایندگان شركت های ایرانی و متخصص در تولید محصولات ساختمانی دایر شده تا روز سه شنبه هفته جاری دایر است.

'امانگلدی دولت علیف' معاون اتاق بازرگانی قرقیزستان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه گفت: سازماندهی و برگزاری این گونه نمایشگاه ها در كشور انگیزه بیشتری در تحكیم و توسعه روابط میان دو كشور ایجاد خواهد كرد.

وی ضمن تشریح ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری این كشور، افزود: از آنجا كه تحقق رشد اقتصادی از برنامه های اصلی كشور ما است، فعالان اقتصادی قرقیز با بهره گیری از تجارب و توان تولیدكنندگان ایرانی می توانند بخشی از این بستر را مهیا كنند.

دولت علیف با اشاره به نقش اتاق بازرگانی و صنایع قرقیزستان در ایجاد هماهنگی میان تمام بخش های اقتصادی گفت: حضور شركت های خارجی از جمله ایرانی نه تنها فضای فعالیت های اقتصادی را برای تولیدكنندگان قرقیز متحول خواهد كرد بلكه سبب بهبود وضع تولید محصولات داخلی خواهد شد.

'علی صفرزاده' رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز گفت: این نمایشگاه در راستای توسعه صادرات و افزایش روابط اقتصادی با كشورهای همسایه با حمایت سازمان توسعه تجارت ایران و توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شده است.

وی با بیان آنكه این نمایشگاه فرصت مناسبی جهت معرفی توانمندی های صاحبان صنایع و علاقه مندان فراهم كرده است، افزود: این نمایشگاه با همكاری اتاق بازرگانی قرقیزستان، سفارت جمهوری اسلامی، وزارتخانه ها و سازمانهای اقتصادی و تجاری این كشور برگزار شد.

صفرزاده ابراز امیدواری كرد: نمایشگاه به بستری مناسب برای توسعه مذاكرات فعالان اقتصادی بخصوص مدیران شركت های ایرانی و قرقیزی تبدیل شود.

در این نمایشگاه نمونه هایی از تولیدات مصالح ساختمانی استان خراسان رضوی در بخش های خدمات فنی و مهندسی، سازه های سبك ساختمانی، سنگ های تزیینی و چینی آلات بهداشتی، تاسیسات و صنایع گرمایشی و سرمایشی در معرض دید عموم قرار گرفته است.

آساق**1558**1479



:: برچسب‌ها: زرد , تابستان , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 625
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'سیدضیاء هاشمی' شب گذشته(جمعه) در برنامه تلویزیونی 'هفت' گفت: معتقدم فیلم هایی كه بیش از اندازه اشك و آه دارند برای نمایش در ایام نوروز مناسب نیستند، اما در عین حال با اكران فیلم های تلخ مخالفتی ندارم.

وی گفت: فیلم های سینمایی در ایام نوروز باید از تنوع خاصی برخوردار باشند اما مردم در ایام نوروز و بوی‍ژه 13 روز تاثیرگذار نخست سال، از آثار ملودرام استقبال نمی كنند.

رییس شورای صنفی نمایش فیلم ادامه داد: برخی نهادهایی كه چند پردیس سینمایی در اختیار دارند، تلاش می كنند فیلم های خود را برای اكران در ایام نوروز تحمیل كنند و جالب آنكه این نهادها فقط بر روی یكی از فیلم های خود تاكید دارند در حالیكه فیلم دیگر این نهادها گزینه بهتری برای اكران در نوروز هستند.

هاشمی تاكید كرد: در شورای صنفی نمایش فیلم جلوی این زد و بندها را گرفته ایم و اجازه نمی دهیم چنین اعمال نظرهای اتفاق افتد.

وی گفت: آرایش نهایی اكران فیلم های سینمایی در ایام نوروز را شورای صنفی نمایش فیلم تعیین می كند و در نهایت سازمان امور سینمایی در این زمینه دخالتی ندارد.

رییس صنف واحد تهیه كنندگان سینما یادآور شد: فهرستی كه پیشتر از سوی برخی رسانه ها به عنوان فیلم های اكران نوروز اعلام شد، صحت ندارد و منطقی نیست.

در ادامه این برنامه، همایون اسعدیان رییس اسبق شورای صنفی نمایش فیلم نیز گفت: تعیین آرایش اكران اساسا در صلاحیت شورای صنفی اكران نیست و نباید نظر رییس این صنف كه نمایندگان كانون كارگردانان در آن حضور ندارد در اكران فیلم های نوروزی اعمال شود.

'علیرضا رییسان' یادآور شد: سینما، تلویزیون نیست كه برای ایام نوروز فیلم های طنز در آن پخش شود، زیرا فیلم های اكران نوروز تا دو ماه در نمایش عمومی در سینماهای سراسر كشور حضور دارند.

وی تاكید كرد كه در دوره های گذشته نیز با هماهنگی مدیركل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای وقت، اكران فیلم ها چیده شده است.

مهدی كرم پور نیز با اشاره به نامه اعتراضی خود به شرایط كلی اكران فیلم های سینمایی و نحوه انتخاب آثار، تاكید كرد كانون كارگردانان نامه ای برای تعیین اكران فیلم ها از سوی معاونت سینمایی در سال 88 و 89 به این معاونت ارسال نكرده است.

فراهنگ ** 1983 ** 1071



:: برچسب‌ها: جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 535
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، به گفته دولت آمریكا، كشاورزان به دلیل افزایش سود تولید این محصول، امسال بیشترین سطح كشت از زمان جنگ جهانی دوم تا كنون را به تولید ذرت اختصاص داده اند.

همچنین بنا بر این گزارش، امسال احتمالا' سطح تولید سویا و گندم نیز در آمریكا افزایش خواهد داشت.

وزارت كشاورزی آمریكا امروز (شنبه) اعلام كرد، ممكن است موجودی ذرت تولید داخل این كشور كه سال گذشته به كمترین مقدار خود در 16 سال گذشته رسیده بود، تا پیش از فصل كشت امسال به یك میلیارد و 616 میلیون بوشل برسد.

بر اساس اعلام وزارت كشاورزی آمریكا، ممكن است از 94 میلیون ایكر مساحت زیر كشت ذرت، به طور متوسط 164 بوشل در هر ایكر برداشت شود كه بالاترین سطح تولید ذرت از سال 1944 تا كنون است.

افزایش تولید ذرت و كاهش تقاضا برای این محصول ممكن است سطح قیمت آن را كاهش داده و در نتیجه سطح ذخایر آن را بالا ببرد.

كشاورزان در سال 2012، پنج دلار در هر بوشل سود می برند كه 19 درصد نسبت سال گذشته كمتر است.

این در حالی است كه قیمت گندم و سویا نیز به ترتیب 14 و 17 درصد كمتر از سال گذشته خواهد بود.

این كاهش قیمت موجب می شود سود كشاورزان آمریكایی با 5/6 درصد كاهش نسبت به سال گذشته به 91 میلیارد و 700 میلیون دلار برسد.

هر هكتار معادل 5/2 ایكر است.

هر بوشل 42/6 كیلوگرم است.

اقتصام**1063**1319



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 556
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز شنبه حبرنگار فرهنگی ایرنا، در آیین آغاز به كار هفته صنایع دستی الجزایر، ' سفیان میمونی' سفیر این كشور در تهران و محمدرضا رشید كردستانی معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضور خواهند داشت.

این رویداد فرهنگی به همت معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با همكاری مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برگزار می شود و تعدادی از هنرمندان الجزایری در این رویداد فرهنگی حضور دارند.

برپایی غرفه های صنایع دستی از جمله سرامیك، سفالگری سنتی، قلاب دوزی سنتی، شیرینی جات، لباس های سنتی، فرش و بافتنی، صنایع مسی، زیورآلات سنتی، غذاهای سنتی و برپایی چادر عشایر الجزایر با تزیینات داخل آن از جمله برنامه های هفته صنایع دستی الجزایر در تهران است.

برپایی هفته صنایع دستی ایران و الجزایر از جمله مواردی است كه در یادداشت تفاهم همكاری فرهنگی اخیر میان دو كشور به امضا رسید.

بر اساس این تفاهمنامه، هفته صنایع دستی الجزایر اسفند ماه در تهران برگزار می شود و هفته صنایع دستی هنرمندان ایرانی نیز مرداد ماه سال آینده(1391) در جمهوری دموكراتیك خلق الجزایر برپا خواهد شد.

فراهنگ ** 2025 ** 1071



:: برچسب‌ها: تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار فارس از منطقه آمریکای لاتین، دانشکده نیروی زمینی ارتش آمریکا در گزارشی ضمن ابراز نارخرسندی از تحرکات و حضور ایران در آمریکای لاتین، اتهاماتی مانند مشارکت در قاچاق مواد مخدر را متوجه ایران در این منطقه کرده و راهکارهایی به دولتمردان ایالات متحده در این رابطه ارائه داده است.



:: برچسب‌ها: تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

این دو شخصیت سومالیایی به مناسبت برگزاری اجلاس بین المللی سومالی توسط دولت انگلیس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تاكید كردند كه كشورهای غربی باید به جای سیاسی كاری و در نظر گرفتن منافع خود، بطور واقعی به مردم سومالی كمك كنند تا مشكلاتی نظیر تروریسم، افراط گرایی، دزدی دریایی و قحطی در منطقه ریشه كن شود.

'عبدالله علی هرد' از تشكل موسوم به 'صدای سومالی' گفت: اجلاس لندن درباره سومالی روز پنجشنبه با تبلیغات زیاد برگزار شد ولی همچون اجلاس های قبلی نتیجه مثبتی برای مردم ما نداشت... ما با تجمع در مقابل محل برگزاری این اجلاس اعتراض خود را به شركت كنندگان اعلام كردیم.

وی افزود: كشورهای غربی با هدایت آمریكا و انگلیس به دنبال این هستند كه دخالت های خود را در سومالی گسترش دهند و این برای ما به عنوان اتباع سومالیایی مقیم انگلیس قابل قبول نیست.

'قدرت های غربی و بویژه آمریكا و انگلیس اهداف استعماری خود را در قبال سومالی كنار نگذاشته اند و به همین دلیل حتی مانع از موفقیت طرح های امدادی و عمرانی كشورهایی نظیر تركیه در سومالی می شوند.'

آقای عبدالله علی گفت: كشورهای غربی با حمایت از گروههای مسیحی و حتی برخی گروههای تندروی اسلامی در سومالی و دیگر كشورهای منطقه شاخ آفریقا به اختلافات و درگیری ها دامن می زنند.

وی اظهارداشت: بسیاری از این گروه ها كه ناامنی و بی ثباتی ایجاد می كنند، تحت حمایت سیاسی و مالی آمریكا قرار دارند و تهدیدی علیه ثبات و امنیت سومالی به شمار می روند.

وی افزود: مردم سومالی باید قادر باشند خودشان حكومت دلخواه شان را آزادانه انتخاب كنند.

'عبدالعزیز اشكر' از گروه موسوم به 'جبهه مردمی سومالی' نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ما خواستار حفظ وحدت و حاكمیت ملی سومالی و مخالف هرگونه دخالت خارجی در كشور سومالی هستیم.

وی افزود: سومالی از 22 سال قبل دچار جنگ و ناامنی است. ما خواهان پایان این وضعیت هستیم و به جامعه جهانی هم تاكید می كنیم به جای مداخله منفعت طلبانه به فكر كمك به مردم سومالی باشند.

وی اظهارداشت: اخیرا گزارش هایی در مورد كشف منابع نفت در سومالی منتشر شده و به نظر می رسد برخی قدرت ها به دنبال غارت این منابع هستند.

آقای اشكر گفت: ما مخالفتی با برگزاری اجلاس توسط كشورهای خارجی درباره سومالی نداریم ولی می خواهیم خواسته های مردم سومالی و نه دولت های غربی در این اجلاس ها در اولویت قرار بگیرد، چون در غیر این صورت نتیجه ای حاصل نخواهد شد.

ده ها نفر از فعالان مدنی و سومالیایی های مقیم انگلیس روز گذشته و همزمان با تشكیل اجلاس بین المللی سومالی در لندن با برگزاری تجمعی به سیاست های استعماری و مداخله جویانه كشورهای غربی در سومالی اعتراض كردند.

شركت كنندگان با سر دادن شعارهایی كشورهای غربی را به دروغگویی و منفعت طلبی در بحران های منطقه ای متهم كردند.

آنان پلاكاردهایی در دست داشتند كه بر روی برخی از آنها نوشته شده بود: دست از سر سومالی بردارید، كشورهای غربی فقط به فكر استثمار مردم آفریقا هستند، دخالت نظامی در سومالی محكوم است، مردم سومالی از قحطی و گرسنگی می میرند و جامعه بین المللی بی تفاوت نظاره گر است، دزدان دریایی واقعی كشورهای غربی هستند، اتحاد و حاكمیت ملی سومالی قابل معامله نیست، به اشغال و كشتار در سومالی پایان دهید و ...

این تجمع توسط برخی از سومالیایی های مقیم انگلیس و با حمایت ائتلاف بزرگ ضدجنگ انگلیس برگزار شد.

اجلاس یك روزه سومالی روز پنجشنبه با حضور مقامات و نمایندگان حدود 50 كشور و سازمان بین المللی و منطقه ای در لندن برگزار شد.

طی دو دهه گذشته چندین اجلاس بین المللی و منطقه ای برای حل مشكلات سومالی تشكیل شده، ولی تاكنون نتیجه خاصی از این اجلاس ها به دست نیامده است.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: مرخصی , تابستان , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 549
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()