به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از سازمان اوقاف و امور خیریه حجت الاسلام والمسلمین 'علی محمدی' اظهار داشت: لازم است تمام اجزای جامعه در سراسر كشور با امامزاده ها به عنوان محور و قطب فرهنگی ارتباط داشته باشند.
وی به فرمایش رهبر معظم انقلاب درمورد تبدیل امامزاده ها به قطب های فرهنگی اشاره كرد و تاكید كرد: امامزاده ها باید محلی برای تربیت جوانان، آشنایی با اهل بیت علیهم السلام، آموزش مفاهیم قرآنی و پاسخگویی به نیازهای معنوی همه مردم ایران اسلامی بویژه جوانان باشند.
محمدی همچنین با اشاره به برنامه های مختلف سازمان اوقاف در امامزاده های كشور اظهار داشت: برنامه های مختلفی چون نشاط معنوی در ایام تابستان با هدف پركردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، سوگواره یاس نبوی در ایام شهادت حضرت زهرا (س)، جشن ولایت علوی اكمال دین نبوی در ایام دهه امامت و ولایت از عید غدیر تا عید قربان، برنامه های بصیرت عاشورایی در ماه محرم و طرح آرامش بهاری در ایام نوروز ، با هدف تقویت جایگاه فرهنگی امامزاده ها سال جاری در سطح این امكان مقدسه اجرا شده است.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: امید است با برگزاری این برنامه ها و همچنین فعالیت های قرآنی و فرهنگی منطقه ای در آینده ای نزدیك شاهد تبدیل امامزاده ها به قطب های فرهنگی كشور باشیم.
محمدی به جایگاه بقاع متبركه، اماكن مذهبی و مساجد در میان ایرانیان اشاره كرد و گفت: سفارش پیامبر (ص) برای حفظ و صیانت و احترام به قرآن و اهل بیت علیهم السلام پیامی تاریخی است كه در هر عصری برای همه لازم است همچنان كه امام راحل در خصوص بقاع و اماكن مذهبی فرمودند 'می خواهیم در پناه بقاع متبركه، مردم در آرامش زندگی كنند'.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: با تلاش های این سازمان در سراسر كشور آمار 10 هزار و 615 امامزاده و 33 پیامبر در هشت هزار و 51 نقطه شناسایی و ثبت شده است.
فراهنگ 1883**1588