به گزارش ایرنا،این تظاهرات به مناسبت'یوم الارض' و در اعتراض به حمله نظامی رژیم صهیونیستی درسال 1967 به فلسطینی ها،برگزار شد.
به نوشته روزنامه اتریشی استاندارد تظاهرات اتریشی ها علیه رژیم صهوینیستی بخشی از برنامه'حركت جهانی به سوی بیت المقدس' بود.
بر اساس این برنامه، فعالان حقوق بشر در عرصه بین المللی به لبنان و اردن رفتند تا از آنجا به صورت كاروان به سمت فلسطین اشغالی به حركت درآیند.
به نوشته استاندارد،از اتریش نیز سه فعال حقوق بشری در این كاروان حضور داشته است، از جمله ویلهلم لانگتالر از جنبش 'همكاری ضد امپریالیستی' كه به بیروت رفته است.
به نوشته این روزنامه اتریشی، از دید اسراییل 'حركت جهانی به سوی بیت المقدس' یك كمپین دیگر برای عدم مشروعیت اسراییل است.
گفتنی است روابط اتریش و رژیم صهیونیستی درپی رای مثبت وین در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد مبنی بر ضرورت تحقیق در مورد نقض حقوق بشر توسط این رژیم در سرزمین فلسطین، تیره شده است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل هفته گذشته با انتقاد از ادامه روند شهرك سازی در كرانه باختری رود اردن،با رای اكثریت اعضای خود تصمیم به برپایی كمیسیون تحقیق برای بررسی نقض حقوق بشر فلسطینیها توسط رژیم صهیونیستی گرفت.
شورای حقوق بشر سازمان ملل با حمایت 47 كشور در برابر 36 رای مخالف و ده رای ممتنع تأكید كرده است كه اسرائیل باید برای جلوگیری از خشونت از سوی شهركنشینها علیه فلسطینیها گامهای جدیتری بردارد و به توقیف سلاح در شهركنشینها بپردازد.
به دلیل آنكه اتریش به تحقیق در مورد سیاست شهرك سازی رژیم صهیونیستی رای موافق داده،سفیر این كشور به وزارت امورخارجه این رژیم احضار شده است.
گفتنی است آویگدور لیبرمن وزیر خارجه راستگرای رژیم صهیونیستی اعلام كرده است كه این رژیم از ورود نمایندگان و افراد مرتبط با شورای حقوق بشر سازمان ملل به فلسطین اشغالی خودداری می كند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال 2009 كمیسیون تحقیقی برای بررسی نقض حقوق بشر در غزه توسط رژیم صهیونیستی تشكیل داد و این كمیسیون در گزارش خود تاكید كرد كه اسراییل مرتكب جنایت جنگی شده است.
اروپام 1344